Aktiviteter

Passa på att besöka vår vackra bygd när ni bor hos oss! Där finns ett flertal turistmål och det anordnas även olika populära evenemang som till exempel Dan Andersonveckan och Grangärdeveckan. I augusti varje år arrangerar vi tillsammans med "Fårfolket i Grangärdebygden" en fårdag på gården.

Vi erbjuder fri tillgång till roddbåt och man kan även hyra kanot samt båt med snurra om så önskas. Vid den vackra sjön Rämen ligger en vedeldad bastu till uthyrning. Där är det härligt att unna sig en stunds avkoppling!

Fiske
I Grangärdebygden finns ett stort antal fina fiskevatten och vi ordnar gärna med fiskeguide.

Naturen
Byn Storslätten ligger mitt i skogen med närhet till sjön Rämen. Här finns badplats och båtbrygga där de som vill kan bada eller fiska. Våra får betar i hagarna runt gården och i skogen runt husknuten finns både bär och svamp.

Vinter
Vintertid finns fina skidbackar i Romme Alpin » och i Säfsen Alpin » . Föredrar man längdskidspår så rekommenderar vi Gyllbergen » där det finns härliga spår och vacker natur. Det finns även goda möjligheter att åka långfärdsskridskor på banorna som är anlagda på sjöarna i Grangärde.

HEM  |  STUGAN  |  AKTIVITETER  |  GÅRDSBUTIK  |  BOKNING OCH VÄGBESKRIVNING 

Storslätten Får & Hantverk © 2010